Rahvusvaheline Artur Kapp'i Ühing Rahvusvaheline Artur Kapp'i Ühing Rahvusvaheline Artur Kapp'i Ühing Rahvusvaheline Artur Kapp'i Ühing
  Otsing
 
 
Puhkpilliga Poolas  
 
   

"Leole"
juuli 2007

 

Suure-Jaani Gümnaasiumi puhkpilliorkester käis juuni esimestel päevadel juba neljandat korda Poolas Bialystoki linnas rahvusvahelisel puhkpilliorkestrite paraadil „Wersal Podlaski”. Et paljud meie noored olid samal ajal seotud eksamitega, ei õnnestunud orkestril seekord kogu üritusest osa saada: anti üks kontsert, osaleti paraadil ja orkestrite marsil ning galakontserdil. Lühikeseks jäänud festivali muljed korvab aga loodetavasti ekskursioon Varssavisse, kus silmailu pakkusid nii kirikud, vanalinn ja paleed kui ülimalt huvitava arhitektuuriga tänapäevane keskus.
Selgi aastal ootab kuut meie noort ees töö rahvusvahelises orkestris Wersalinka. Alustatakse proovidega Poolas, edasi sõidetakse Valgevenesse ja seejärel Eestisse. Sel korral osaleb Poola, Valgevene ja Eesti orkestrite kõrval ka üks orkester Ukrainast, kus kontserte sel aastal siiski veel ei toimu. Suure-Jaani kontsert toimub selgi korral 20nda augusti paiku - jälgige reklaami.

 

Poola orkestrike pilkupüüdvaim osa - tantsutüdrukud.

Poola orkestrike pilkupüüdvaim osa - tantsutüdrukud.
FOTO: Leili Kuusk

 

Leili Kuusk
 
   
< Tagasi Üles ^
 © Rahvusvaheline Artur Kapp'i Ühing